Sök
Stäng denna sökruta.

Arman Oy blir återförsäljare för Tecomatics produkter på den finska marknaden

Innehållsförteckning

Arman Oy och Tecomatic AB har signerat ett återförsäljaravtal för den finska marknaden med start 2024-01-01. Avtalet gäller Tecomatics produkter Betongmadrasser, Rockbags och Siltgardiner.

Bakgrunden till avtalet är den kraftiga tillväxt som Tecomatic haft de senaste åren på den svenska marknaden, där tiden nu är mogen att ta produkterna utanför Sveriges gränser.

”Vi har haft ett långt samarbete med Anton Palolahti och Arman Oy, där vi köper deras avvattningssäckar som används när vi utför vår sedimenttömning. Anton har visat ett stort intresse för våra kundlösningar och även besökt våra produktionslokaler i Kalmar, vilket nu har landat i ett avtal där vi får möjlighet att expandera och etablera oss på den finska marknaden, ” säger Jimmy Söderström, VD på Tecomatic AB.

”Tecomatic har en imponerande kunskap och erfarenhet inom erosionsskydd och det är med stor entusiasm vi tillsammans tar oss an den finska marknaden. Vi har en stor kundgrupp i Finland som vi även ser som potentiella kunder för Erosionsmadrasser/Betongmadrasser, Rockbags och Siltgardiner,” säger Anton Palolahti, VD för Arman Oy.

Tecomatic har 40 års erfarenhet från arbete med erosionsskydd som är hållbara, kostnadseffektiva och tidsbesparande i förhållande till andra lösningar, vilka nu även erbjuds på den finska marknaden. Likaså erbjuder vi Tecomatics helhetslösning med Siltgardiner som genom återbrukning av flytkroppar och kätting är hållbart för miljön och kan göras 200 meter långa i ett stycke i våra produktionslokaler. Installationen är enkel och utförs av personal lokalt med arbetsledning från Tecomatics personal.


För mer information, vänligen kontakta:
Jimmy Söderström, VD Tecomatic
+46-706-39 86 72
jimmy.soderstrom@tecomatic.com

Om Arman Oy 

Arman Oy är ett ledande finskt cleantech-företag, med specialisering inom miljöprojekt och avancerade avvattningslösningar. Genom att utnyttja den senaste teknologin, tillsammans med vår expertpersonal och omfattande laboratorietester, levererar vi banbrytande lösningar som inte bara möter utan även överträffar våra kunders förväntningar.  
www.arman.fi 


Create an account to access this functionality.
Discover the advantages