Sök
Stäng denna sökruta.

Lediga jobb

Här hittar du våra lediga jobb.

Lediga jobb där vi samarbetar med rekryteringsföretag

Ekonomiassistent, placeringsort Kalmar

Är du en erfaren ekonomiassistent som letar efter en ny utmaning? Önskar du att vidareutveckla dina kunskaper eller kanske utforska möjligheten att applicera dem inom en helt ny bransch? Oavsett vilken typ av utveckling du söker så kan denna tjänst möjliggöra detta!

I rollen som ekonomiassistent blir dina huvudsakliga uppgifter att ansvara för kund- och leverantörsreskontra med fakturaflödeshantering och löpande avstämningar. Utöver det tillkommer arbetsuppgifter som utläggshantering, hantera in- och utbetalningar, avstämning av balanskonton, momsavstämning, månadsbokslut och vara behjälplig vid årsbokslut. Du kommer också att ansvara för företagets löner vilket till antalet är ett 30-tal (blue/white) och i övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter kopplat till ekonomiområdet.

I den här rekryteringen samarbetar vi med rekryteringsföretaget NearYou. Du hittar den fullständiga annonsen på deras hemsida, där du även skickar in din ansökan senast den 14:e april.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Terése S Carlstedt på telefon 0734-666 884 eller mejl terese.carlstedt@nearyou.se.