Sök
Stäng denna sökruta.

Erosionsskydd offshore

Tecomatics erosionsskydd fyller en viktig funktion för infrastrukturen och rustar vårt samhälle för framtiden.

Erosionsskydd offshore

Tecomatic erbjuder rockbags som ett effektivt alternativ till erosionsskydd offshore, exempelvis vid vindkraftverk och kraftledningar.

Utmaningen offshore är ofta att det är djupare vatten och därför svårare för dykarna att lägga exempelvis betongmadrass. Därav använder vi oss av GPS-sändare som säkerställer att de placeras på rätt plats.

Relaterade produkter

Tecomatic erbjuder rockbags som ett effektivt alternativ

Kundlösningar

Ta del av våra kunders utmaningar och hur vi har löst deras behov.

Helhetslösning för våra kunder

Din trygghet

Vi är marknadsledande inom erosionsskydd och vattenrening och har varit verksamma inom området sedan 80-talet. Vi har utfört installationer till kunder som Skanska, Peab, NCC med flera. Läs mer om våra olika kundlösningar.

Säker leverans

Vi är specialister på produkter för miljöer där det finns problem med erosion av land och finmaterial och spridning av miljöfarligt sediment. Vi projekterar och färdigställer även kompletta anläggningar för uppsamling och rening av dagvatten, lakvatten, processvatten och avloppsvatten.

Din helhetsleverantör

Tecomatic hjälper dig med allt ifrån rådgivning till hela entreprenader. Vi strävar alltid efter att, tillsammans med våra kunder, skapa den bästa lösningen inom vattenrening och erosionsskydd med minsta möjliga miljöbelastning.