Sök
Stäng denna sökruta.

Webbinarium – Erosionsskydd slänt och skred 7 mars kl. 11.30

Innehållsförteckning

Erosionsskydd vid slänt och skred

Varmt välkommen på Teomatics sista webbinarium i vår serie om erosionsskydd och Tecomatics betongmadrasser och rockbags.

På detta webbinarium får du möjlighet att lära dig mer om Tecomatics unika lösningar för erosionsskydd. Vi ger exempel på framgångsrika projekt där Tecomatics betongmadrasser eller rockbags använts som erosionsskydd vid slänt eller skred. 

Ett vanligt användningsområde för Tecomatics betongmadrasser är att skydda slänter som avslutar i vatten mot erosion. Med exempelvis en filterpunktsmadrass kan vattnet passera vid filterpunkterna, vilket skapar ett jämnt tryck i slänten. Det går även bra att kombinera olika tjocklekar och med fördel använda sig av en tyngre madrass i ytterkant.  

Rockbags är ett erosionsskydd där vi kan skapa en större tyngd/motvikt för att förhindra skred och ras. De kan användas som temporära eller permanenta lösningar för att skydda eller stabilisera en slänt och kan levereras i 2, 4 eller 8 ton. 

Eva Egnell

Eva Egnell har arbetat på Tecomatic i snart 30 år, där hon har arbetat med våra olika lösningar för erosionsskydd och siltgardiner, både praktiskt och som säljare. Med sin långa erfarenhet hjälper hon våra kunder att hitta den bästa lösningen för varje projekt. 

Torbjörn Svensson

Torbjörn Svensson är en av grundarna av Tecomatic och har nästan 40-års erfarenhet av branschen. Torbjörns styrka är att se lösningar i våra kunders utmaningar och har tillsammans med våra kunder tagit fram flertalet olika special-betongmadrasser. 

Datum och tid

Torsdag 7:e mars, kl. 11.30-12.00

Plats

Teams. Länk till webbinariet skickas ut via mejl dagen innan.

Anmälan

Anmälan är stängd.

Create an account to access this functionality.
Discover the advantages