Sök
Stäng denna sökruta.

Webbinarium – Erosionsskydd 1 februari kl. 11.30

Innehållsförteckning

Erosionsskydd vid broar

Varmt välkommen på Teomatics webbinarium om effektiva och hållbara lösningar för att skydda mot att material eroderar bort och eliminera försvagningar av brostöd.

Tecomatic är specialister på lösningar och produkter för miljöer där det finns problem med erosion av land- och finmaterial eller spridning av miljöfarligt sediment. Vi erbjuder även helhetslösningar och kompletta anläggningar för all typ av vattenrening. 

På webbinariet får du möjlighet att lyssna och ställa frågor till Torbjörn Svensson, Affärsområdeschef Erosionsskydd på Tecomatic. Han berättar om Tecomatics unika lösningar för erosionsskydd vid broar och hur våra betongmadrasser anpassas efter varje unikt projekt och förutsättningar. Ett välkänt och aktuellt projekt där man använder Tecomatics betongmadrasser som erosionsskydd vid broar är Slussenprojektet där Guldbron, Söderströmsbron (Tunnelbanebron), Centralbron samt Gång- och cykelbron ingår. 

Torbjörn Svensson

Torbjörn Svensson är en av grundarna av Tecomatic och har nästan 40-års erfarenhet av branschen. Torbjörns styrka är att se lösningar i våra kunders utmaningar och har tillsammans med våra kunder tagit fram flertalet olika special-betongmadrasser. 

Datum och tid

Torsdag 1:a februari, kl. 11.30-12.00

Kommande webbinarium – Erosionsskydd

Erosionsskydd i hamnar

Hållbar och effektiv metod som förhindrar erosion vid strömmande vatten i hamnar. Torsdag 8 februari, kl. 11.30-12.00

Läs mer och anmäl dig här.

Erosionsskydd vid slänt eller skred

Klimatsmart och effektiv metod för att eliminera erosion och stabilisera slänter. Torsdag 7 mars, kl. 11.30-12.00

Create an account to access this functionality.
Discover the advantages