Sök
Stäng denna sökruta.

Välkommen på frukostseminarium med Tecomatic!

Innehållsförteckning

Dagens klimatförändringar har lett till att vattennivån och översvämningsriskerna är alldeles för höga i Mälaren. Behovet av att kunna öka tappningskapaciteten från Mälaren blev ett faktum är en av anledningarna till att Slussen idag byggs om. Ett ökat vattenflöde innebär också en ökad risk för erosion av land och finmaterial. Genom att installera betongmadrasser på flera olika ställen i Mälaren och i Slussenområdet, skyddar vi botten, brostöd, kajer och fundament mot erosionsskador.

Den 31 maj bjuder Tecomatic in till ett frukostseminarium på Hotel Hilton i Stockholm där vi berättar mer om projektet. Varmt välkommen!

Datum, tid, plats och anmälan

Datum: Onsdag 31 maj

Tid: Kl. 8.30-9.30. Frukostbuffé serveras från kl. 8.00.

Plats: Hotel Hilton, Guldgränd 8, Stockholm

Anmäl dig här! (Anmälan är stängd)

Talare

Torbjörn Svensson – Affärsområdeschef Erosionsskydd, Tecomatic

Tecomatic är marknadsledande på betongmadrasser och specialister på lösningar för miljöer där det finns problem med erosion. Lyssna till vilka utmaningar vi har stött på i projektet och hur vi löst dessa för att bidra till ett mer hållbart Slussen. 

Caroline Apelqvist – Projektchef, Skanska

Caroline berättar om Skanskas arbete i Slussen-projektet. Skanska har i projektet tagit fram en mer miljövänlig, så kallad grön betong, som används i betongmadrasserna.

Emil Eriksson – Affärsområdeschef Vattenrening, Tecomatic

Tecomatic erbjuder även helhetslösningar inom vattenrening. På seminariet får du möjlighet att lyssna på ett urval av våra andra projekt såsom dagvattenlösningar vid stadsomvandlingsprojekt i Norrtälje hamn och Kyrkviksbadet i Nacka, dagvattenrening kombinerat med badplats.

Glöm inte att anmäla dig här: Anmälan (anmälan är stängd)

Välkommen!

Create an account to access this functionality.
Discover the advantages