Sök
Stäng denna sökruta.

Tecomatic mottog flera utmärkelser på Hueskers Partner Meeting i Kapstaden

Innehållsförteckning

Tecomatic deltog i april på Hueskers Partner Meeting i Kapstaden där vi var inbjudna att prata om vår delaktighet i Slussen-projektet i Stockholm och om vårt arbete för en miljövänligare lösning. Huesker är en världsledande leverantör av högkvalitativa textilier, som används för tillverkning av Betongmadrasser och Siltgardiner.

På plats i Kapstaden var Tecomatics Produktspecialist Eva Egnell. Hon föreläste om Slussen-projektet, där Huesker var en viktig samarbetspartner i framtagandet av de fem olika specialutformade Betongmadrasserna som togs fram specifikt för Slussen-projektet, ett projekt där vi levererat madrasser med vikter från 30 kg/kvm upp till 570 kg/kvm. Huesker lyfte fram hur samarbetet mellan Tecomatic och Huesker även har drivit dem till att utveckla sina produkter för att bättre möta marknadens och sina kunders behov.

Glädjande nog fick Tecomatic dessutom ta emot tre olika utmärkelser på konferensen:
• 1:a plats: Hydraulics Growth Award 2020-2021 (största försäljningsökningen inom hydrauliska applikationer från 2020 till 2021)
• 3:e plats: Hydraulics Growth Award 2022-2023 (tredje största försäljningsökningen inom hydrauliska applikationer från 2022 till 2023)
• 2:a plats: Sales Growth Award 2020-2023 (andra största tillväxten under en period av fyra år i rad – tillsammans med 3 andra partners).

Fyra personer tar emot utmärkelser på Huesker Partner Meeting
Bild: Huesker

Huesker är ett multinationellt företag och är verksamma över hela världen. På plats på konferensen var det drygt 40 deltagare från olika länder. Utmärkelserna är ett kvitto på Tecomatics starka tillväxt, inte bara sett till vår historik utan även sett till branschen. Tillsammans med våra partners och leverantörer fortsätter vi att utveckla nya och bättre produkter för att skydda vattenmiljön och stärka Sveriges infrastruktur.

Här kan du läsa mer om Slussen-projektet och våra Betongmadrasser.

Läs mer om Huesker på deras hemsida.

Create an account to access this functionality.
Discover the advantages