Sök
Stäng denna sökruta.

Nu breddar vi vårt produktutbud i nytt samarbete med Microbe Factory

Innehållsförteckning

Tecomatic AB har signerat ett samarbetsavtal med Microbe Factory AB för att erbjuda deras produkter för mikrobiell behandling av vattensystem. Avtalet gäller Microbe Factorys produkter HydroFerm i flytande form samt spridningskolonier/lerbollar. 

Tecomatic breddar sitt produktutbud och blir genom signerat samarbetsavtal med Microbe Factory en exklusiv återförsäljare av deras produkter HydroFerm. Den mikrobiella behandlingen med HydroFerm ger en bättre vattenkvalitet över tid, genom att omsätta och motverka en hög organisk belastning i exempelvis dagvattendammar.  

”En av Tecomatics värderingar är Innovativ teknik. Vi omfamnar och främjar ny teknik och innovativa lösningar för att kontinuerligt förbättra våra produkter och tjänster och möta våra kunders behov på bästa möjliga sätt. Att bli en exklusiv återförsäljare av Microbe Factorys produkter för mikrobiell behandling av vattensystem är ett sätt för oss att förbättra vårt erbjudande mot kund för att bli en bättre leverantör och samarbetspartner, ” säger Jimmy Söderström, VD på Tecomatic AB. 

”Vi på Microbe Factory ser framemot samverkan med Tecomatic. Det är ett viktigt steg att vår regenerativa vattenteknik blir tillgänglig i miljö- och klimatarbetet. Den mikrobiella tekniken är ett anpassningsbart verktyg och kan användas i allt ifrån naturliga vattensystem med övergödningsproblem till hårt ansträngda dagvattendammar och industrivatten med specifika avfallsproblem,” säger Jan Röed, Vice VD på Microbe Factory AB.  

Tecomatic har 40 års erfarenhet från arbete med vattenrening. Vi erbjuder ett komplett koncept för tömning och avvattning av sediment där vi använder oss av en kraftfull och effektiv metod som reducerar partikelbunden fosfor, tungmetaller och BOD-halten i vattenmassor. Microbe Factorys produkter kan med fördel användas vid en sedimenttömning, där man tillsätter HydroFerm för en bättre kvalitet på vattnet över tid.  

För mer information, kontakta: 

Jimmy Söderström
Jimmy Söderström VD

Jimmy Söderström, VD Tecomatic AB 
E-post: jimmy.soderstrom@tecomatic.com, Telefon: 070-639 86 72 

Om Microbe Factory AB

Microbe Factory är Sveriges största producent av artrika mikrobiella preparat till lantbruk, skogsbruk och miljöändamål. De har utvecklat en unik process med egna katalysatorer och recept som garanterar en produkt av hög kvalité.  

Läs mer om Microbe Factory på deras hemsida: https://www.microbefactory.se/  

Create an account to access this functionality.
Discover the advantages