Sök tjänst som betongarbetare och installatör

Bli installatör av Betongmadrasser och Siltgardiner

Vi söker projektledare och installatörer

Tecomatic Entreprenad AB är ett företag specialiserat på produkter för marina miljöer där det finns problem med landerosion eller spridning av miljöfarliga sediment. Genom vår unika kompetens och mångåriga praktiska erfarenhet är vi en värdefull aktör i allt från rådgivning till hela entreprenader. Tecomatic Entreprenad AB är ett företag beläget i Kalmar men med verksamhetsområde över hela Sverige. Vi ägs av, och samarbetar med, Järven Ecotech som projekterar och färdigställer anläggningar för uppsamling och rening av dagvatten, lakvatten, processvatten och avloppsvatten, och som utför sedimenttömning av dammar.

Vi är i en expansiv fas och behöver förstärka vårt lag med kompetenta medarbetare. Är du driven, praktiskt lagd med ett brett tekniskt intresse? Då kan detta vara en tjänst för dig.

Om Tjänsten som installatör:

De två främsta arbetsuppgifterna för våra installatörer är att arbeta med produktion och färdigställande av våra betongmadrasser och miljögardiner i vår produktionslokal i Kalmar, och att leverera och installera betongmadrasserna och miljögardinerna ute hos våra kunder. Många installationer sker helt eller delvis under vatten och då samarbetar vi med Sveriges större dykbolag. Våra kunder finns över hela Sverige så en hög grad resande med övernattningar ingår i arbetet. Arbetet är periodvis mycket fysiskt. För rätt person finns goda möjligheter att på sikt bli befordrad till projektledare.

Om tjänsten som projektledare:

För dig som projektledare innebär arbetsuppgifterna att ha bra kunskap om både produktionen och installationen av våra produkter hos kund, för att kunna utföra och leda arbetet i både planeringsstadiet och ute i fält. Du kommer ha det övergripande ansvaret för arbetet ute hos kund och leda arbetet med våra installatörer och underentreprenörer samt ha kontakten med kunden. På sikt ser vi gärna att du kan utöka dina arbetsuppgifter till att stödja våra tekniska säljare med den första planeringen, inmätningen och beräkningen av projekten.

Besök gärna vår hemsida för mer information.

 Krav:
– Kunna resa och ligga borta med flera övernattningar i följd
– B-körkort
– Svenska i tal och skrift

Meriterande egenskaper:
- Kunna arbeta både självständigt och i grupp
– Inte vara rädd för fysiskt arbete
– Egen Initiativförmåga
– Flexibel
– Problemlösare
– Strukturerad och organiserad
– Behärska det svenska språket
– BE/CE -körkort
– Erfarenhet från anläggningssidan, maskinservice eller liknande

Är du en positiv, öppen, flexibel, praktiskt lagd och uppfinningsrik problemlösare med möjlighet att ligga ute på jobb på annan ort? Tveka inte att skicka in din ansökan,  urval och intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan via mail till kontakt@tecomatic.com.

Anställningsvillkor:

Provanställning 6 månader därefter ev. tillsvidareanställning

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning, månadslön.

Är du rätt person för oss ser vi till att du utbildas till en kompetent installatör av våra produkter!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Sök jobbet