Med miljön och klimatet i fokus arbetar vi på Tecomatic med våra kunder för att säkra renare vatten, en starkare infrastruktur och en bättre miljö. Vi projekterar och färdigställer erosionsskydd och anläggningar för rening av dagvatten samt sedimenttömning av dammar. Genom vår unika kompetens och mångåriga praktiska erfarenhet är vi en värdefull aktör i allt från rådgivning till hela entreprenader. Tecomatic har hela Sverige som verksamhetsområde med kontor i Stockholm, Kalmar och Örnsköldsvik.

Ditt uppdrag
Som Teknisk säljare på Tecomatic är ditt uppdrag att identifiera kundernas behov, erbjuda värdeskapande lösningar och implementera dessa i reella projekt. För att lyckas med ditt uppdrag behöver du jobba långsiktigt och bygga relationer över tid. Din målgrupp är föreskrivande led, offentliga beställare och såväl stora som små entreprenörsföretag. Du äger säljprocessen från idéstadiet till dess att avtalet är underskrivet, därefter deltar du i planering och uppföljning för att säkerställa kundens nöjdhet. Du planerar i samråd med med det övriga teamet och din chef alla säljaktiviteter och lägger självständigt upp din strategi utefter vad ni kommit överens om. Ditt kundansvar kan komma att sträcka sig över hela landet beroende på kundens behov och du får därmed räkna med en del resor. Du utgår från ditt hemmakontor, gärna någonstans i Mälardalen alternativt från vårt kontor i centrala Stockholm, men även annan geografisk placering kan vara aktuell. Du kommer att rapportera till Försäljningschefen och vara en del av det nationella säljteamet.

Din profil
För att lyckas i rollen tror vi att du har åtminstone fem års erfarenhet från kvalificerat säljarbete av tekniska lösningar inom vattenrening och/eller miljöområdet eller närliggande branscher. Du vet hur entreprenadbranschen och föreskrivande led fungerar, hur du ska bygga långsiktiga relationer med relevanta beslutsfattare samt hur affärer inom den offentliga sektorn går till. Du har minst en gymnasieutbildning i bagaget, högre studier är meriterande. Du är en van förhandlare och har en utvecklad förmåga att omsätta kundernas behov till lönsamma affärer för både dem- och oss. Din personlighet kännetecknas av ditt sympatiska förhållningsätt, ditt driv, din kreativitet och din personliga mognad. Precis som alla andra på Tecomatic motiveras du av att vara med och skapa förutsättningar för miljöförbättrande åtgärder och du brinner för att vara med och bidra till en bättre miljö i och kring de projekt vi deltar i, men även i ett större perspektiv där våra produkter är med och skapar hållbar samhällsnytta. Körkort är ett krav. Goda kunskaper i skriven- och talad engelska och svenska är ett krav.

Vårt erbjudande
Tecomatic har ett fantastiskt produktutbud och vi växer så det knakar. Med dig ombord får vi ännu mer kraft att leverera kundanpassade lösningar till våra befintliga- och nya kunder i Mälardalen. Vi erbjuder dig en roll som du kan växa i, där du är en del av ett företag som är med och förbättrar miljön på såväl lokal nivå- som på ett övergripande plan.

Din ansökan
Vi samarbetar med Talentor i denna rekrytering. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta Thomas Lindquist, Rekryteringskonsult, på tel 0704531353. Skicka din ansökan så snart som möjligt men inte senare än den 3/1 2023. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Ansök här