Välkommen på frukostseminarium med Tecomatic!

Dagens klimatförändringar har lett till att vattennivån och översvämningsriskerna är alldeles för höga i Mälaren. I december år 2000 uppmättes den högsta vattennivån under reglerad tid. Ett behov av att öka tappningskapaciteten från Mälaren blev ett faktum är en av anledningarna till att Slussen idag byggs om. Ett ökat vattenflöde innebär också en ökad risk för erosion av land och finmaterial. Genom att installera betongmadrasser på flera olika ställen i Mälaren och kring Slussen, skyddar vi botten, brostöd, kajer och fundament mot erosionsskador.

Den 31 maj bjuder Tecomatic in till ett frukostseminarium på Hotel Hilton där vi berättar mer om detta projekt. Varmt välkommen!

Datum, tid och plats

Datum: Onsdag 31 maj
Tid: Kl. 8.30-9.30
Frukostbuffén serveras från kl. 8.00
Plats: Hotel Hilton, Guldgränd 8, Stockholm
Anmälan: Anmäl dig här

Talare

Torbjörn Svensson - Affärsområdeschef Erosionsskydd, Tecomatic
Tecomatic är marknadsledande på betongmadrasser och specialister på lösningar för miljöer där det finns problem med erosion. Lyssna till vilka utmaningar vi har stött på i projektet och hur vi löst dessa för att bidra till ett mer hållbart Slussen. 

Caroline Apelqvist - Projektchef, Skanska
Caroline berättar om Skanskas arbete i Slussen-projektet. Skanska har i projektet tagit fram en mer miljövänlig, så kallad grön betong, som används i betongmadrasserna.

Emil Eriksson - Affärsområdeschef Vattenrening, Tecomatic
Tecomatic erbjuder även helhetslösningar inom vattenrening. På seminariet får du möjlighet att lyssna på ett urval av våra andra projekt såsom dagvattenlösningar vid stadsomvandlingsprojekt i Norrtälje hamn och Kyrkviksbadet i Nacka, dagvattenrening kombinerat med badplats.

Glöm inte att anmäla dig här: Anmälan

Välkommen!