Tätning av vallar vid byggnationen av nya Arendal Hamnterminal - 2020

Tillbaka

Tätning av vallar vid byggnationen av nya Arendal Hamnterminal - 2020

Tecomatic har fått beställningen på installationen 10 300 kvm betongmadrasser till Arendal i Göteborg. Göteborgs Hamnar muddrar och fyller ut för att skapa större ytor till framtida godsvolymer. De förorenade muddermassorna ska fyllas innanför vallarna och sedan stabiliseras. Tecomatic betongmadrasser installeras på insidan av vallarna för att täta så att inte förorenade massor läcker ut genom vallarna. Betongmadrassernas placering är markerad med grå färg i bilden. Vår uppdragsgivare är Peab Anläggning AB och projektet ska genomföras våren -2020.

Boka produktgenomgång eller kontakta oss för konsultation.Klicka här för att gå till kontaktsidan.
+