20 000 kvm formdräneringsväv typ Tecomatic flergångsväv har använts vid avloppsreningsverket i Blomminmäen, Finland - 2019

Tillbaka

20 000 kvm formdräneringsväv typ Tecomatic flergångsväv har använts vid avloppsreningsverket i Blomminmäen, Finland - 2019

Tecomatic flergångsväv blev valet när man skulle bygga ett nytt och miljövänligt avloppsreningsverk i Blomminmäen, Finland. Fördelarna med den vävda produkten är att den kan användas flera gånger och att den fungerar med formolja. Att man kan använda väven flera gånger är tidsbesparande då man inte behöver klä om formarna lika ofta och mindre förbrukning blir även miljövänligt. Vi har under det senaste året levererat 20 000 kvm flergångsväv till detta projekt.

Boka produktgenomgång eller kontakta oss för konsultation.Klicka här för att gå till kontaktsidan.
+